Kuşadası'nda Depreme Bilinçli Bakış Konferansı

Kuşadası Genç İş İnsanları Derneği (KUGİAD) tarafından düzenlenen "Depreme Bilinçli Bakış" konulu konferans, 🗓️ 12 Şubat 2025 Çarşamba günü saat ⏱️ 17.30’da Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yüksek Jeofizik Mühendisi ve Türkçe Dil Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’ın konuk olduğu etkinlikte, depremlerin oluşumu, riskler ve alınması gereken önlemler hakkında önemli bilgiler paylaşılacak. Depreme daha bilinçli yaklaşım kazandırmayı amaçlayan bu konferans, katılımcılara farkındalık kazandırmayı hedefliyor.

Etkinlik, Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Ticaret Odası ve Kuşadası Sahil Rotary Kulübü’nün değerli katkılarıyla düzenleniyor. Deprem konusunda bilgi sahibi olmak isteyen herkese açık bu konferansa davetlisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder